hétfő, január 24, 2011

Sonkás-olajbogyós csiga


Szombaton ez volt a másik gyors vendégváró. Készítettem már többször, egyszerű, és finom is. Finom melegen és hidegen is. A tölteléket variálhatjuk, a hűtő tartalmának, ízlésünknek megfelelően.

Hozzávalók:
2 ek mustár
10 szelet sonka
kb. 15 db magozott olajbogyó
5 dkg sajt
1 cs leveles tészta

A tésztát megkentem mustárral, ráterítettem a soknaszeleteket. Az olajbogyókat félbevágtam, rászórtam a sonkára, majd ráreszeltema sajtot. Szorosan feltekertem, kb. 1 centis darabokra vágtam. Sütőpapírral bélelt tepsibe 180 fokon készre sütöttem.

3 megjegyzés:

Brigitta írta...

Szia!
Sok szép látnivaló van Nálad!
Ha nem bánod meglepnélek!:)
http://iny-csiklandozo.blogspot.com/

Kiskukta írta...

Én is meglepnélek, néz át kérlek hozzám!

Cecile írta...

Brigitta, Kiskukta, köszönöm, azonnal megnézem!