szerda, június 02, 2010

Ballagás



Ballagás volt az oviban, igaz, a 26 gyerekből csak 9 gyerek megy iskolába, a többiek még nyertek egy évet. Viszonylag még új az ovi, csak néhány csoport ballagott el eddig, és ebben az évben volt először megvendégelés az ünnepség után. Kicsit tapasztalatlanok voltunk, de sok megbeszélés, szervezés után úgy érzem, sikerült megvalósítani mindent az elképzeléseink szerint. A gyerekeknek készítettem egy csokoládés muffint, tetején pedig marcipánból a jelüket formáztam meg. Némelyik elég béna lett, valamelyiket kétszer is megformáztam. Reggel a lányokkal leteszteltem, miután mindegyiket felismerték, be mertem vinni az oviba. Olyan jó volt látni, ahogy a gyerekek örültek neki! Volt, aki csak a muffin ette meg, a marcipánt hazavitte, valaki az egészet becsomagolta, néhányan pedig az utolsó morzsáig elpusztították.
Jövőre, ha időm és energiám engedi, jó lenne újra készíteni valami meglepetést. Addig még van egy évem kitalálni...

6 megjegyzés:

alchri írta...

Kedves Cecile, gyönyörü kislányod van, egyszerüen meseszép, gratulálok! A muffinok sem csúnyák, nagyon ügyes vagy! Annak idején én is mindig muffint sütöttem az oviba, sulikba, de közel sem ilyen szépeket.

Ottis írta...

Szia, nekünk pénteken van a ballagás az oviban. Nagyon szépet készítettél, igazán büszke lehet a kislányod és te is rá!

Cecile írta...

Alchri, Ottis, köszönöm szépen. Jó móka volt, szívesen csináltam.

Névtelen írta...

Csodásak ezek a muffinok, gondolom a többi anyukának leesett az álla! :))

Zsuzsi írta...

Hát ez nem semmi. Gratulálok, irigyellek a kreatívitásodért és a türelmedért. Olyan mintha profi cukrászdában készítették volna. Zsuzsi

Cecile írta...

A legtöbb anyuka nem látta, mire be tudtak menni a csoportba, már nem volt mit nézni.

Köszi Zsuzsi, de azért messze áll még a profitól.
Bella felkiáltott, amikor meglátta a sok marcipánt: "Anya, gyurmázni készülsz?"