vasárnap, január 18, 2009


Az elmúlt hetekben nem jelentkeztem, mivel nem nagyon volt hozzá energiám. Van rá egy alapos okom, amiről ígérem, hamarosan beszámolok.

Van néhány receptem, amit szeretnék veletek megosztani, de mielőtt belekezdenék, úgy érzem, eleget kell tennem néhány játékra való felkérésnek. Nagyon szégyellem magam, amiért eddig húztam az időt, de remélem elnézitek nekem.


Az utolsóval kezdeném, ezért először Ottisnak szeretném megköszönni a virtuális ölelést, amit küldöm felém. Ezúton üzenem, én is nagyon örülök, hogy megismerhettem.



"Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag. :)))Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!''


Az elmúlt egy évben sok jó embert ismertem meg a blogoknak köszönhetően, íme álljon itt néhány név, akiknek szeretnék én is küldeni egy virtuális ölelést: Zsuzsi (ő volt az első ember, aki érdeklődött irántam, amit külön köszönök neki), Vesta, Sylvia, Snöcy, Gabriella, Ági , Beso, Sajtkukacék

12 megjegyzés:

Vesta írta...

Köszönöm Cecile a virtuális ölelést, és igen kíváncsi vagyok távolmaradásod rejtélyes okára!

Sylvia írta...

Nagyon szépen köszönöm Cecile, eddig még nem is kaptam hasonló ajándékot :) ha nem haragszol, 2-3 nappal elcsúsztatom a postolást és válaszadást, mivel utazás előtt állunk,szűkös az időm most. Amint lesz netem valahol, válaszolok!Köszönöm még egyszer :)

Gabriella írta...

Szia Cecile,

Nagyon nagyon szépen köszönöm ezt a virtuális ölelést, megtiszteltél vele.

Puszi,
Gabriella

Ottis írta...

Szia, örvendek, hogy Gabriellának és Sylvinek átadtad, hiszen nálam ők is következtek volna,de hát ugy-e nem lehet mindenkinek adni :-)

Névtelen írta...

Szia!
Köszönöm az ölelést, nagyon megmelengetted vele a lelkemet. Hiányoltalak már, de örülök, hogy minden ok. A rejtélyes magyarázatra én is kíváncsi vagyok a távolmaradás okára. Már persze ha ránk tartozik.. Az új recepteket is várom ám. Puszi: Zsuzsi

Névtelen írta...

Kedves Cecile!

Nagyon szépen köszönjük a kitüntetést, hamarosan postolunk mi is. Öröm egy ilyen összetartó "csapat" tagjának lenni!

Orsi

Snöcy írta...

Szia Cecile!

Köszönöm neked ,igazán nagyon kedves vagy, hogy rám gondoltál!

Snöcy

Névtelen írta...

Köszönöm szépen, tovább is adtam.

Névtelen írta...

Drága Cecile! Köszönöm szépen!!!! És küldök neked egy viszontölelést, egy hatalmasat...neked, nektek!!!! (beleolvastam pár hete a fórumba!)

Snöcy írta...

Szia!A konyháddal kapcsolatban lenne pár kérdésem.Adsz egy email címet ahol megkereshetnélek?Köszi előre is:Snöcy

Cecile írta...

Szia Snöcy! A kcskert@citromail.hu címen megtalász, várom kérdésed! Cecile

Gabriella írta...

Nézz be hozzám, most én hívlak játékra.