Póréhagymás csirkemell
Hozzávalók:
2 kisebb csirkemell
1 szál póréhagyma
2 dl tejszín
10 dkg füstölt sajt
só, bors, szerecsendió
vaj a tál kikenéséhez
A csirkemellet felszeletejük, megszórjuk sóval és borssal. A póréhagymát felkarikázzuk. A tejszínhez keverjük a reszelt sajtot, megszórjuk kevés őrölt szerecsendióval.
A kivajazott tál aljára rakjuk a húst, ezt megszórjuk a hagymával, ráöntjük a tejszínes sajtot. Lefedjük alufólival, és 180 fokos sütőben megsütjük.
Forrás: Stahl Judit
2 megjegyzés:
Hát, érdemes korán reggel olvasni a blogod! Ez lesz a mai ebédünk,csak filézett csirkecombból, mert az van itthon!Kösz az ötletet, még boltba sem kell mennem :)
Örülök, hogy segítettem!
Megjegyzés küldése