szerda, január 05, 2011

Boldog új évet!

Boldog új évet kívánok Mindenkinek egészségben, szeretetben, békességben!
Sajnos megint nem tudok válaszolni a kommentekre, így itt köszönöm meg mindazoknak, akik gondoltak rám, és én is viszont kívánok nekik minden jót!
Képet szintén nem tudok feltölteni, a blogspot kínlódása miatt, ráadásul a 2009 előtt képek elvesztek egy ideje, és sehogy sem tudom őket visszavarázsolni. Lassan érik egy újabb költözés, már csak azt kellene eldönteni, hová, és sok-sok időt szerezni hozzá.
Az új évben tervezek néhány változást, van rengeteg álmom, de nem szeretnék semmit sem elkiabálni. Az az egy biztos, ez az év keményebb lesz, mint a tavalyi, hiszen ősztől újra dolgozom, Bella elsős lesz (de még nem tudjuk, hol), Olívia pedig beépül a bölcsisek közé. Utóbbiért még fáj egy kicsit a szívem, hiszem a nagyok nem jártak, de tudom, muszáj visszamenni dolgozni, és ennyi év itthonlétből (kivéve azt a félévet, amit keményen végigdolgoztam terhesen) jó lesz kilépni. Egy új korszak kezdődik ősztől, de addig még van néhány hónapom arra, hogy megvalósítsam a terveim, élvezzem Olíviával az itthonlétet. Nagyon jó érzés látni, ahogy napról napra fejlődik, tanul a lányoktól. Bella pedig sokat komolyodott, változott, bár a hiszti még maradt. Karolina továbbra is a család bohóca, amit úgy látszik, a legkisebb is felismert, ha unatkozik, odamegy hozzá, és elkezdi piszkálni, csikolni, jelezve, ideje egy kis mókának.
A kertészetben is új feladatok várnak ránk, sajnos elveszítettünk néhány nagyon jó munkatársat (egyet végleg, ami még mindig hihetetlen), és most újakat keresünk. Bízunk benne, hogy idén elkerülnek minket a katasztófák, éppen elég volt a tavalyi. Ilyenkor arra gondolok, ez semmiség ahhoz képest, aki a házát és mindenét elveszítette.
Kívánom, Mindenkinek olyan legyen ez az éve, ahogy eltervezte, megálmodta!

Nincsenek megjegyzések: