tag:blogger.com,1999:blog-4663463450009922830.post8810855894580146955..comments2023-04-30T13:17:21.084+02:00Comments on Sweet & Salt: FánkCecilehttp://www.blogger.com/profile/11758315332117851295noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4663463450009922830.post-62635623415479268502009-01-28T15:28:00.000+01:002009-01-28T15:28:00.000+01:00Krisz mami, ezt még nem hallottam, de tény, hogy ...Krisz mami, ezt még nem hallottam, de tény, hogy nélküle is szalagos lett a legtöbb.<BR/><BR/>Citromfű, jobban belegondolva, lehet, mégis abban van a titok nyitja, hogy egyszerre csak kevesebbet szabad sütni a lábasban. Na, legközelebb erre jobban figyelek, hátha csak annyi volt most is a baj, hogy túl sokat sütöttem egyszerre.Cecilehttps://www.blogger.com/profile/11758315332117851295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4663463450009922830.post-8999943411445645672009-01-27T17:44:00.000+01:002009-01-27T17:44:00.000+01:00Szia!Én is Horváth Ilona receptjét sütöm évek óta,...Szia!<BR/>Én is Horváth Ilona receptjét sütöm évek óta, kicsit felturbózva Nagyikám és Anyósom tanácsaival. A régi blogon meg is van a recept. <BR/>Én azt vettem észre, hogy amióta komolyan veszem azt a félmondatot, hogy "csak annyit sütni egyszerre, amennyi kényelmesen elfér" minden fánk szalagos, és könnyebben átsül. Nálam ez azt jelenti, hogy abba a lábasba, amibe szerintem kényelmesen 4 fánk férne el, csak 3 fánkot teszek sülni. És az első oldalt mindig fedő alatt sütöm, fordítás után pedig fedő nélkül.Milenehttps://www.blogger.com/profile/13541553660186302487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4663463450009922830.post-73832549917802261152009-01-27T15:27:00.000+01:002009-01-27T15:27:00.000+01:00Állítólag az a titka, hogy a tészta nyújtásakor mé...Állítólag az a titka, hogy a tészta nyújtásakor még egyszer félbe kell hajtani a tésztát és megint kinyújtani. passszzz... én enélkül csináltam meg és mégis szalagos lett mindegyik.Krisz mamihttps://www.blogger.com/profile/18378764251709641244noreply@blogger.com