tag:blogger.com,1999:blog-4663463450009922830.post7490503416827863958..comments2023-04-30T13:17:21.084+02:00Comments on Sweet & Salt: Mogyorós Túró Rudi tortaCecilehttp://www.blogger.com/profile/11758315332117851295noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4663463450009922830.post-7517427460027976792010-10-31T00:53:10.462+02:002010-10-31T00:53:10.462+02:00ez a mogyorós plusz elég jó lehet!! én imádom, hog...ez a mogyorós plusz elég jó lehet!! én imádom, hogy roppan a csoki, ahányszor csak akar!!:)Doctor Pepperhttps://www.blogger.com/profile/05773825793464881026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4663463450009922830.post-57092056469299673772010-10-25T15:55:42.115+02:002010-10-25T15:55:42.115+02:00Dió Bisztró, igen, a csokibevonaton lehet módosíta...Dió Bisztró, igen, a csokibevonaton lehet módosítani, csak akkor az íze is változik egy kicsit.Cecilehttps://www.blogger.com/profile/11758315332117851295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4663463450009922830.post-89364717384808766022010-10-22T10:14:32.225+02:002010-10-22T10:14:32.225+02:00Nagyon finom lehetett!! Szerintem ezt a máz törése...Nagyon finom lehetett!! Szerintem ezt a máz törése c.problémát úgy lehetne orvosolni, hogy nem telibe van öntve a teteje, hanem mondjuk sűrűn csíkozva, vagy egy kicsit folyósabbra készíteni a csokoládét, kvázi zsírosabbra, alacsonyabb kakaótartalmú csoki több vaj, vagy tejszín? Szerinted?<br />Egészben szupper jól nézett ki!!Dió Bisztróhttps://www.blogger.com/profile/13842054628115473288noreply@blogger.com